شنبه، فروردین ۰۵، ۱۳۹۶

عید دیدنی والدین اسماعیل عبدی دبیرکل زندانی کانون صنفی معلمان تهران در منزل هاشم خواستار باتفاق جمعی دیگر از فرهنگیان ...حمعه جهارم فروردین نود شش

Mohammad Abedini hat 6 neue Fotos hinzugefügt.
18 Std.
جمعه ۴ فروردین ۹۵
عید دیدنی والدین اسماعیل عبدی دبیر کل زندانی کانون صنفی معلمان تهران در منزل جناب سید هاشم خواستار با حضور  جمعی از فرهنگیان
Love
Kommentieren

دیدار خانواده اسماعیل عبدی از خانواده هاشم خواستار

Bild könnte enthalten: 15 Personen, Personen, die stehen, Anzug und Innenbereich

چهارشنبه، فروردین ۰۲، ۱۳۹۶

ای خاک فرزندم چه شد ؟

《سروهای آزادی در دستان مادران، افتخار هر ایرانی》
 عکس سروهای آزادی در دستان مادران داغدیدهٔ وطن برای آزادی ایران را بر روی سفره ی هفت سین 96 خواهیم گذاشت.
 اگر بگویم بشریت،بخاطر فداکاری و از جان گذشتگی انسانهایی که چه بسا نامی از آنها باقی نمانده به تمدنِ امروزی رسیده،متنی کلیشه ای،کُلی و برای خیلی ها شاید نامفهوم، دور از ذهن و ثقیل باشد،اما اجازه بدهید با داستانی کوتاه از تاریخ معاصر و پُرازاستبداد ایران، مسئله را بازگو و بیان کنم.
به ناصرالدین شاه خبر میدهند که تعداد 5 تا 6 نفرازمردم تهران شبها درمحلهٔ سنگلج، دور هم جمع شده و حرف از «اصلاحات حکومت» میزنند. ناصرالدین شاه دستور میدهد که آنها را نزد او ببرند.به آنها میگوید حقیقت دارد که شما شب ها جلسه گرفته و از اصلاحات حرف میزنید؟ آنها هم صادقانه میگویند بله قربان. ناصر الدین شاه دستور میدهد که آنها را زنده زنده به داخل چاهی که زمستان،برف ها را در آن می ریختند بیندازند وسپس از بالا 20 تا 30 تیر به داخل چاه شلیک و دستور میدهد که آشغال روی آنها بریزند.از زمان مرگ ناصرالدین شاه حدود 125 سال گذشته و اگرچه ایرانِ ما به آزادی و دموکراسی نرسیده ، اما از برکتِ سرداران و سروهای آزادی که جانشان را برای آزادی ایران داده اند به دست آوردهای بزرگی رسیده و حتی از برکت همین شهدای گمنام و شناخته شده ،باقیماندهٔ راه را ملت ایران با سربلندی و افتخار پیموده و به آزادی خواهد رسید...
 درود میفرستم به مادران آزادی و با صدای بلند میگویم شما و فرزندانتان افتخار ملت ایران هستید.درود بر مادران و فرزندان شهیدتان که درآسمان تاریک ایران برای ملت نور افشانی کرده و راه رهایی را نشان میدهند.برگهای زرین تاریخ ایران را شما و فرزندان شهیدتان از هر قوم و قبیله و مذهبی که باشند، خواهند نوشت .
 سید هاشم خواستار نماینده ی معلمان ایران
Gefällt mir
Kommentieren

چهارشنبه، اسفند ۲۵، ۱۳۹۵

هاشم خواستار؛ تجمعات اعتراضی معلمان خودجوش و تا دستیابی به خواسته هایشان...

-29:07
278 Aufrufe
DORR TV تلویزیون دُر
هاشم خواستار زندانی سابق سیاسی و نماینده کانون صنفی معلمان خراسان، در مصاحبه اختصاصی با شبکه جهانی «دُرّتی وی»، تجمع گسترده معلمان سراسر کشور در ۱۹ اسفند، تجمع فراگیر بازنشستگان و معلمان لشگری و کشوری در ۲۲ اسفند و نقش رسانه های متعهد و مستقل در پیشبرد مبارزات آزادیخواهی مردم ایران را مورد بررسی قرار داد.
هاشم خواستار در این مصاحبه با اشاره به تجمع گسترده معلمان در ۱۹۹ اسفند گفت، دلیل این تجمع دست نیافتن معلمان به هیچ کدام از خواسته هایشان در طول این سالهاست، معلمان آگاهند که درآمد کشور در چه جاهایی که نه تنها سودی برای آنها ندارد بلکه برای کشور و همگان مضر نیز هست، مصرف می شود، بنابراین تجمعات اعتراضی معلمان تا دستیابی به خواسته هایشان تداوم خواهد داشت.
هاشم خواستار در ادامه گفت در طول سالهای گذشته مردم نه تنها به دین و مذهب علاقه بیشتری پیدا نکردند، بلکه به دلیل عملکرد حاکمان این سرزمین دین گریز و دین ستیز شده اند، ولی متاسفانه مسئولان حکومت در مسیری افتاده اند که راه بازگشت ندارند و بر این باورند که باید در همین مسیر به راه خود ادامه دهند.
هاشم خواستار اضافه کرد که این حرکت معلمان کاملا خودجوش بوده و با توجه به سرکوب تشکلهای صنفی این بار معلمان از این تشکلها عبور کردند و این هشداری بود که سالها پیش من داده بودم که روزی خواهد رسید که معلمان خودجوش عمل خواهند کرد و امروز همان روز است، ولی نکته ای که در اینجا هائز اهمیت است اخلال بعضی معلم نماها بود که سعی میکردند دیگران را مایوس و از شرکت در راهپیمایی منصرف کنند، و بنده در این جا به آنها اخطار می دهم که اگر به این حرکتهای اخلالگرانه خود ادامه دهند در همین در رسانه ها آنها را با نام رسوا خواهیم کرد.
هاشم خواستار با بیان این که در اوایل انقلاب معیار انقلابی بودن ساده زیستن بود گفت، امروز کسانی که ادعای انقلابی بودن دارند در بهترین شرایط مالی و آقازاده های آنها در کشور های اروپایی با پول بیت المال مردم مرفه ترین زندگیها را برای خود تشکیل داده اند، این واقعیاتی است که مردم ایران می دانند و تا دستیابی به انتخابات آزاد، برقراری قانون ، حقوق بشر و آزادی دست از مبارزه خود برنخواهند داشت.
هاشم خواستار در ارتباط با نقش رسانه های مستقل و متعهد در روند مبارزات مردم ایران گفت ، رسانه ها نقش بسیار مهمی را در آگاه سازی افکار عمومی مردم جهان دارند و در یک کلام باید گفت که اگر این رسانه های آزاد و متعهد و فضای مجازی نبود پوست افرادی امثال من را می کندند و پر از کاه میکردند و در وسط مدارس برای عبرت دیگران قرار میدادند.
 هاشم خواستار در پایان گفت من بسیار امیدوارم که در آینده ای نزدیک ایران وارد فاز دمکراسی خواهد شد و حتی کشور های اطراف نیز وارد حوزه تمدن ایران خواهند شد و ایران به مانند مادری در منطقه دوباره الگو خواهد بود.
https://youtu.be/BpmA4ZHpc4k
Gefällt mir
Kommentieren

جمعه، اسفند ۲۰، ۱۳۹۵

مطلبی از بیژن فتحی در ارتباط با تجمع معلمین در 19 اسفند 95

جمع سراسری فرهنگیان ایران
صدها معلم شاغل و بازنشسته روز پنج‌شنبه، ۱۹ اسفند، در مقابل مجلس شورای اسلامی در تهران تجمع کرده و خواستار رسیدگی به مطالبات صنفی خود شدند.
همزمان تجمع های دیگری از سوی معلمان شاغل و بازنشسته در سراسر ایران برگزار شد.
تجمع کنندگان خواستار ترمیم و اصلاح دستمزدها به صورت هماهنگ با سایر کارکنان دولت، اصلاح ساختار بیمه معلمان، پرداخت به موقع پاداش پایان خدمت فرهنگیان و نقض احکام قضایی فعالان صنفی معلمان شدند.
در تجمع روز پنج‌شنبه تهران، از دیگر خواسته های تجمع کنندگان یکی تضمین تحصیل رایگان برای کودکان و نوجوانان و دیگری آزادی اسماعیل عبدی، ‌دبیر کل کانون صنفی معلمان ایران از زندان بود.
 آقای عبدی که به اتهام های امنیتی به شش سال زندان محکوم شده است، در حال گذراندن دوره حبس خود است.
 «بیمه کارآمد حق مسلم ماست»،‌ «همسان سازی حقوق بازنشستگان خواسته ماست»،‌ «تعیین وضعیت نیروهایی خدماتی در نظام رتبه بندی»،‌ «جای معلم کلاس درس است، نه زندان»،‌ «پول های اختلاس شده صندوق ذخیره را برگردانید» و «پرداخت پاداش پایان خدمت بلافاصله پس از بازنشستگی» از جمله شعارهای این تجمع بود.
«سفره خالی» معلمان معترض
 به گزارش کانال تلگرامی کانون صنفی معلمان، تجمع کنندگان در مقابل اداره آموزش و پرورش استان فارس در شیراز با پهن کردن سفره خالی اعتراض خود را به شرایط معیشتی فرهنگیان نشان دادند.
 این چندمین تجمع اعتراضی و صنفی معلمان ایران در سالیان اخیر به شمار می رود.
پیشتر یک نامه در اعتراض به بودجه سال آینده وزارت آموزش و پرورش با ۱۴۰ هزار امضا در روز نهم اسفند به نمایندگان کمیسیون آموزش، کمیسیون تلفیق و هیئت رئیسه مجلس تحویل داده شده بود.
این امضاها را «کمپین بودجه عادلانه برای افزایش دستمزد معلمان و بهبود کیفیت آموزش در مدارس» جمع آوری کرده بود.
«انتقاد از سیاست های دولت های قبلی و فعلی در قبال آموزش و پرورش و معلمان»
در قطعنامه پایانی تجمع معلمان شاغل و بازنشسته سراسر ایران،‌ با انتقاد از سیاست های دولت های سابق و فعلی و عدم ایفای نقش نظارتی مجلس بر بودجه و قوانین موردنیاز، ‌آمده است: «هدایت تحصیلی اجباری، خصوصی‌سازی کامل پیش‌دبستانی، فروش مدارس با موقعیت تجاری، استاندارد و ایمن نبودن و فرسودگی مدارس، تراکم بالای دانش آموزان در هر کلاس، کاهش ساعات حضور مشاوران در مدارس متوسطه، اختصاص نیافتن سرانه مناسب، خشونت در مدارس، عدم توجه به نیازهای دانش آموزان در مناطق محروم و حاشیه‌ای» از جمله سیاست‌هایی است که «تحصیل رایگان را به محاق برده و برای همگان دشوار کرده است.»
در قطعنامه پایانی تجمع کنندگان در تهران و سایر شهرهای ایران همچنین گفته شد که «خیل عظیم ترک تحصیل دانش آموزان و رانده شدن آن‌ها به سمت خیابان و قربانی نمودن کودکی آنان، نتیجه سیاست‌گذاری نادرستی است که مبنایش پولی کردن آموزش است، سیاست‌هایی که برخلاف اصل سی قانون اساسی است.»
تجمع کنندگان در این قطعنامه با اشاره به اینکه «زندگی و زیست شرافتمندانه و منزلت اجتماعی معلمان دچار چالش‌های جدی شده است» افزودند که وضعیت کنونی موجب شده است که معلمان برای «امرار معاش به شغل‌های دوم و سوم روی‌ آورند.»
بر اساس این گزارش، فرهنگیان بازنشسته نیز «با مشقت و رنج روزگار خود را سپری می‌کنند.»
در این قطعنامه همچنین اعلام شد که «مشارکت عمومی در نظام آموزشی امروز به معنای پرداخت پول به اشکال مختلف به دولت است و این رویکرد نامیمون ناشی از نگاهی در بین مدیران است که آموزش‌وپرورش را فاقد خروجی می‌داند.»
نویسندگان قطعنامه با انتقاد از نگاه مسئولان که به دنبال «سوددهی در آموزش» است،‌ نوشته اند: «نگاه غالب در سازمان برنامه‌ و بودجه بر همین اساس شکل‌ گرفته است. غافل از این که پایه و اساس یک تحول و توسعه پویا و درون‌زا، خروجی مناسب نیروی انسانی از طریق آموزش‌وپرورش است.»
در بخش دیگری از قطعنامه از برخورد با تشکل ها و فعالان حقوق معلمان انتقاد شده و گفته شده است که تلاش می شود صدای منتقد «خاموش» شود و از شکل‌گیری نهادهای مدنی «جلوگیری» کند.
این قطعنامه چنین برخوردهایی، یعنی «ایجاد موانع متعدد بر سر تشکل یابی مستقل و سراسری و امنیتی کردن فضای کار صنفی»‌ را ناشی از «نگاه و رویکرد اقتدارگرا»‌ دانسته و نوشته است: «تشکل یابی مستقل و سراسری را یک حق قانونی و پایه‌ای برای احقاق حقوق معلمان می‌دانیم و از کانون‌های صنفی موجود که بر اساس اصل استقلال و صنفی بودن حول مطالبات صنفی و آموزشی حرکت می‌کنند حمایت می‌کنیم.»
نویسندگان قطعنامه همچنین خواسته هایی را مطرح کرده اند؛‌ از جمله اینکه خواستار «ترمیم و اصلاح حقوق و دستمزد تمامی معلمان و نیروهای خدماتی و اداری (هماهنگ با سایر کارکنان دولت از ابتدای سال ۱۳۹۶) شده اند و تاکید کرده اند که دستمزدها نباید زیر خط فقر باشد.
«نظارت بیشتر و حسابرسی دقیق‌تر بر صندوق ذخیره فرهنگیان و بازگرداندن پول‌های اختلاس شده و تجدیدنظر در میزان بازدهی سرمایه‌گذاری فرهنگیان در این صندوق همراه با گزارش شفافیت به‌صورت عمومی و علنی به‌گونه‌ای که امکان نظارت نمایندگانی از معلمان بر عملکرد صندوق ذخیره وجود داشته باشد»‌ دیگر خواسته تجمع کنندگان بوده است.
اختصاص بودجه لازم برای تأمین و استانداردسازی محیط‌های آموزشی مطابق با استانداردهای بین‌المللی، تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی، حق‌التدریسی و پیمانی به رسمی و تأمین امنیت شغلی آنان، تأمین امنیت شغلی مربیان پیش‌دبستانی و نیروهای آموزشی شاغل در بخش خصوصی، ‌لغو هر نوع محکومیت فعالان صنفی فرهنگیان،‌ جبران خسارت وارد شده به آنان و کنار گذاشتن نگاه امنیتی به تلاش‌های صنفی از دیگر خواسته های مطرح شده در قطعنامه روز پنجشنبه بوده است.
در این قطعنامه همچنین بر لزوم «پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان به‌ طور کامل و بلافاصله بعد از بازنشستگی، پرداخت حقوق پیشکسوتان هماهنگ با سایر کارکنان لشگری و کشوری، عدم حذف رتبه شغلی آنها، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان قدیم با بازنشستگان سال ۹۵ و‌ تخصیص بیمه‌ای کارآمد و گسترده متناسب با نیازهای پزشکی و بهداشتی عموم فرهنگیان» تاکید شده است.
Gefällt mirWeitere Reaktionen anzeigen
Kommentieren